a54447

KAYIT KABUL
ANADOLU LİSESİ

Okulumuz 9. Sınıf kayıtları teog puanlarına göre rehberlik ve psikolojik danışma birimi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda kontenjan dâhilinde ön kayıt esasına göre yapılmaktadır. 10. ve 11. sınıflarda rehberlik ve psikolojik danışma birimi tarafından yapılan öğrenci tanıma çalışmaları, okul yönetimi tarafından belirlenen bir tarihte uygulanan “Akademik Yeterlilik Sınavı” ve “Yabancı Dil Yeterlilik Mülakatı” sonuçlarına göre kontenjan dâhilinde, ön kayıt esasına göre yapılmaktadır. “Akademik Yeterlilik Sınavı”, “Yabancı Dil Yeterlilik Mülakatı” ve rehberlik tanıma çalışmaları sonuçlarına göre aday öğrenci kaydı; başvurulan sınıfın kontenjan açığı olması halinde okul yönetiminin onayı ile kesin kayıt olarak gerçekleştirilir.

ANADOLU LİSESİ KAYIT KABUL ŞARTLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ANADOLU LİSESİ BURS YÖNETMELİĞİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ