yoneımmm800x267

ULAŞIM

10 yılı aşkın bir süredir hizmet vermekte olan servis birimimiz en son model taşıtlarla hizmet vermektedir.

* Ulaşımda temel hedef öğrencilerin güvenli bir şekilde seyahat etmeleridir.

* Öğrenciler, sürücü ve hosteslerin refakatinde sigortalı(Medline Sigorta) olarak seyahat ederler

*Servis sürücüleri ve hostesler öğrencileri yalnızca velileri tarafından önceden belirtilen kişilere adresten alını adrese teslim edilir.

* Öğrenciler, velinin ve okul idaresinin onayı olmadan farklı bir adrese teslim edilmezler.

Servis Özellikleri

*Tüm araçlar belli bir yaş sınırında ve araç telefonludur.

*Araçlar, karayolları trafik kurallarına uygundur ve tümünün yeterlilik belgesi bulunur.

* Her araçta elektronik otomatik kapı, sabit camlar, her öğrenci için emniyet kemeri, ilk yardım çantası, yangın söndürücü ve kar zinciri bulunur.

Sürücü Özellikleri

*Sürücü ve hostesleri her ay düzenli olarak “çocuk ve ergen gelişim özellikleri” ve “etkili iletişim” konularında eğitim alır.

*Sürücülerin tamamı konusunda deneyimlidir.

*Sürücülerin SRC ve psikoteknik ehliyeti bulunur.

*Her sürücünün cep telefonu bulunur.

*Sürücü ve hosteslerin hiçbir adli sicili yoktur.